Ann Van den Broeck

Ann_Van_den_BroeckAnn studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.
Ze speelde hoofdrollen in musicals zoals oa:. Merrily We Roll Along, Into the Woods, Dracula, Peter Pan, Grease , Assepoester, Annie, Elisabeth, Edith en Simone , Beauty and the Beast , The Last Five Years , Spamalot , De Producers , Shrek en Assepoester, het tamelijk ware verhaal.
Vier jaar geleden maakte ze haar eerste soloprogramma in een regie van Stany Crets: The Musical Songbook, een intieme voorstelling met de grootsheid van een rockconcert.
Onder Little Grey Men werkte ze mee aan de nostalgische feel-goodshow Songfestival, Contest of the Best.
Ann treedt vaak op als gastsoliste bij orkesten, of als zangeres in avondvullende luisterconcerten met haar eigen combo.
Vorig jaar blikte ze haar eerste langspeelfilm in: Lee & Cindy C (als Cindy C).
Ook op tv-vlak is Ann actief: Thuis, Spoed , Happy Singles… Had daarnaast gastrollen in zowat elke Vlaamse serie.
Ze verleende haar stem meermaals aan animatiefilms zoals Toy Story II en III, Scooby Doo II, Shrek II, The Golden Compass, The Muppets én ze is de Vlaamse stem voor Giselle uit Enchanted .
Ze zong de Lalala-cd in van het eerste Vlaamse voorleesboekje van Woezel en Pip en is de vertelstem in de gelijknamige animatiereeks.
Ze won 2 x de Vlaamse Musicalprijs en werd ook verschillende keren genomineerd voor uiteenlopende rollen.
Op dit moment toert ze door Vlaanderen met ‘Een Perfect Huwelijk’ van De Komediecompagnie. En vanaf 17 december kan je haar aan het werk zien in De Winterrevue van Theater Elckerlyck.