Charlotte Campion

1463964_10202319433125381_1601546817_nCharlotte behaalde haar bachelordiploma Musical aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel.

Als kind stond ze in oa.Tintin, le temple du soleil, The Sound of Music, Doornroosje, Annie, Anatevka en West Side Story. In Assepoester, het tamelijk ware verhaal speelde ze de titelrol, en ze was Maria in The Sound of Music. In Assepoester, de Sprookjesmusical speelde ze stiefzuster Priscilla. Bij Tweelicht&Zoon toert ze met Fleur en Moby Dick. Charlotte keerde in het begin van het jaar terug van Singapore waar ze weer de hoofdrol op zich nam in Cinderella, a fairly true story. In de paasvakantie mocht ze de ruige Rizzo neerzetten in Grease.

Charlotte sprak reclamespots op radio en televisie in en verleende haar stem aan verschillende Disneyfilms en kinderseries.Ze zong de titelsong in van de reeks Dinges en ik en de jingle voor De Grotten Van Han.

Recentelijk kreeg ze, door de Commissie van het Patrimonium, de “Gebroeders Darche” prijs. Deze prijs wordt toegekend aan een lyrische kunstenaar die de Belgische kunst in zijn land of daarbuiten in ere heeft gehouden.