Goele De Raedt

Goele De Raedt studeerde in België, Nederland, Duitsland en New York. Ze was te zien in de Duitse en Vlaamse Tanz der Vampire als Magda en de Duitse en Vlaamse We Will Rock You als Killer Queen. Ze speelde in nog veel meer musicals waaronder Mamma Mia, Beauty and The Beast, Daens, Sneeuwwitje, Romeo en Julia… Je kon haar ook in de Opéra van Lyon bewonderen in Benjamin, dernière nuit.

Ze speelde verschillende gastrollen in Vlaamse televisieseries zoals Albert II, Skillz, Thuis, Mega Mindy, Wittekerke, Familie en vele andere.

Als actrice is ze actief bij verschillende theatergezelschappen waaronder Theater Uitgezonderd (cfr. De Reuzenperzik). Daarnaast zie je haar soms op het podium staan als lead vocal. In 2016 speelde ze de rol van Hedda Hopper in de musical Chaplin. Ze stond in voor de vocal coaching bij De Ridders van de Ronde Keukentafel van Deep Bridge. Ze speelde mee in de Ketnet musical Team Up en was ze te zien in Troep.

Verder is ze ook artiestencoach. Met haar jarenlange ervaring op en naast het podium coacht ze artiesten om zo hun doelen te bereiken.