Margriet Middel

Margriet MiddelMargriet studeerde in 2006 af aan de theaterschool in Amsterdam, richting
Jazz-/showmusicaldans.
Ze heeft sindsdien verschillende acteerworkshops gevolgd bij o.a. Mara Otten, Josja Hamann, Hugo Haenen (Kemna training) en Bart Kiene (ATKA). Ze kreeg zangles van Margot Giselle en momenteel van Ger Otte .
In de zomer van 2015 volgde ze een korte trainersopleiding voor Mom in Balance (sporttraining) en de docentenmodule van Dance for PD om les te mogen geven aan Parkinsonpatiënten.

Sinds haar afstuderen in 2006 geeft Margriet regelmatig musical en dansworkshops aan kinderen van 6 tot 16 jaar, o.a. voor de Prins Bernhardschool in Ermelo, Musical4you in Geleen, danscentrum Colijn in Uithoorn en basisschool De Eendracht in Wormer. Vanaf 2011 verzorgt ze de choreografie voor de jaarlijkse voorstelling van het amateurcabaret van de Sociale Verzekeringsbank.

Sinds Januari 2007 geeft ze wekelijks dansles aan peuters van 2 en 3 jaar via DansPeuterDans. In September 2015 is ze begonnen met het geven van sporttrainingen aan zwangere en net bevallen vrouwen via Mom in Balance en sinds Maart 2016 geeft ze wekelijks dansles aan parkinson patiënten via Kinésiphilia.

Margriet was reeds te zien in producties als Moeder ik wil bij de Revue, My Fair Lady, 3 Musketiere, The Little Mermaid, Chicago, De Producers, Petticoat, Sweet Charity, Joseph, …