Michiel De Meyer

Michiel De Meyer was op jonge leeftijd al muzikaal actief. Hij stond vanaf z’n twaalfde tussen grote musicalsterren in musicals als Pinokkio, Peter Pan, Jungle Book en Hans & Grietje. Hij volgde de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool in Nederland. Tijdens deze opleiding speelde hij mee in verschillende voorstellingen en zong hij bij verschillende koren. Hij maakte ook twee muzikale voorstellingen met z’n groepje As you like it.

Ook na deze opleiding bouwde Michiel z’n musical-palmares nog verder uit met de musicals Marie-Antoinette, Hartsvrienden, Kiss of the Spiderwoman, The Sound of Music, Kiss Me Kate, Beauty and the beast en The Last Five Years. In het voorjaar van 2016 maakte Michiel zijn opwachting in de Vlaamse soap Thuis waar hij gestalte geeft aan het personage Arne. In het najaar van 2016 speelde hij de rol van Jules Curtis in de jongerenreeks Ghost Rockers.

Eind 2017 was hij een van de deelnemers van het vierde seizoen van Steracteur Sterartiest wat hij op 28 december 2017 won.